Het is weer zover. Je hebt het weer gedaan, ook al wist je beter, ook al had je je nog zo voorgenomen het dit keer niet meer te doen. Het is te veel. Het is te zwaar, te moeilijk. En je hebt er last van. Het bepaalt je leven te veel, gewoon te veel. Eigenlijk ben je er de hele dag mee bezig in je gedachten.

Maar ben je dan ‘verslaafd’? Wanneer ben je dat dan? En is het nu verstandig om meteen ‘in behandeling’ te gaan of je op te laten nemen? Dat klinkt allemaal wel heel erg zwaar. Zo erg is het nu ook weer niet…?! Of toch?

Je bent niet alleen
Ook al is je ‘verslaving’ maar klein; je gevoel van onmacht, de teleurstelling in jezelf, elke dag weer….. het is niet gemakkelijk. Maar weet dat je niet alleen bent, weet dat je klachten goed te behandelen zijn en kom in actie.

Ik weet hoe je je voelt. Ik ben deskundig in de meeste vormen van afhankelijkheid en verslaving, bijvoorbeeld met gokken, alcohol, medicijnen en softdrugs. Je kunt me alles vragen over verslaving en afhankelijkheid. Bel nu even op en praat met me. Ik adviseer je graag over de vervolgstappen die je kunt nemen.

Herken je jezelf in het bovenstaande, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel 06-14760830, stuur een e-mailbericht of maak gebruik van het contactformulier.